Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sats NK

4,0
3 recensioner
Redigera Sats NK
Sats NK

Sats på Regieringsgatan är ett lite annorlunda Sats. Här finns en stor klättervägg! Mycket kul komplement till den vanliga träningen, och givande för hela kroppen. Annars kan man köra gruppträning, styrketräna och mycket annat precis som på alla andra Sats-center. Efter träningen kan man relaxa i bastun.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats NK

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 jan 2021

Ett av SATS bättre gym! Bra och annorlunda klasser, t.ex. olympic lifting. Gymmet i sig är ganska litet i och med att flera av klasserna hålla ute i gymmet. Därför är det bäst att komma andra tider än då klasser hålls.

28 aug 2019

Stort gym precis vid NK. Den gigantiska delen för Prformance med över 1900 kvm, drar tyvärr ned betyget något för övriga träningsområdet som kraftigt minskat i storlek.

15 jan 2020

Ett av de bättre Sats enligt min mening! Stor anläggning med mycket och varierad utrustning. Känns lite crossfit-influerat. Helt ok öppettider. Dock var det svårt att hitta dit om man inte varit där innan! Trevlig personal i repan också đŸ’ȘđŸŒ»

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.