Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Greasy Spoon

3,5 • 15 recensioner
Greasy Spoon

Här har man tagit brunchkonceptet ett steg längre och serverar frukostmat hela dagen. Brittiska Greasy Spoon, som slog upp dörrarna 2014 och gjorde snabb succé, skippar dock buffén och låter istället gästerna välja rätter från en à la carte-meny bestående av bland annat äggvarianter, korv och bacon, grönsaksalternativ, gröt och müsli. Du hittar även olika sorters toast, ekologiska drycker och hemmagjorda efterrätter, samt bloody mary och andra drinkar. I sann brittisk anda erbjuds också afternoon tea.

Se även Greasy Spoon Hagagatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2017

Ett av mina favoritställen för brunch! Både på söder och i vasastan. Trendiga rätter på menyn, som ägg, avokadomackor och amerikanska pannkakor. Se till att komma i tid, annars kan det vara ganska saftiga väntetider!

Älskar -precis som al... Visa hela »

14 dec 2017

Absolut gott men ingen mysig stämning och sådär servis. Helt okej men inget förstahandsval..

16 sep 2018

God mat, kul koncept men ganska tråkigt?

Vid mitt besök på Greasy Spoon i Vasastan var jag relativt ny till brunch och allt som det innebär. Bra ställe att börja på var rekomendationen från vänner och bekanta.

Olikt från Pom &... Visa hela »

18 aug 2018

Värt att testa deras frukost/brunch en gång tycker jag! Dock inte så mysigt och är helt smockat med folk både sittandes och väntandes i kö, vilket drar ner lite... Men väldigt gott!!

20 aug 2018 · Uppdaterad

God stämning och god mat. Inte jätteimponerad tyvärr. Jag tror att det handlar om att utbudet för veganer och glutenintoleranta inte är särskilt brett. När jag var där senast önskade jag att de tex hade glutenfri och veganska pannkakor men istället b... Visa hela »

24 jan 2016

Soft frukost/brunch. Det klassiskt brittiska är tydligt, men även med lite andra inslag. De gillar pocherade ägg

23 jul 2018

Supergod brunch mat. Rekommenderar french banan toast - mums. Prisvärt och mycket trevlig personal!

15 okt 2016

Nämen nej, det här var ju inte bra! Jag vet inte om det beror på att jag blivit bortskämd eller om jag trivs alldeles för bra i miljön på Södermalm. Det kan också vara så att förväntningens var för högt ställda från... Visa hela »

25 apr 2018

Bra frukostställe, men lite för dyrt. Inte riktigt värt det för vad man får. Men absolut mysigt ställe med bra service!

17 jun 2016

ett av Stockholms bästa brunch ställen!!

16 jul 2018

Gillar Greasy Spoon, gullig lokal och mysig stämning. Men alldeles för dyrt mot vad man får. Pannkakorna är goda, men det finns bättre i stan som är mer värda. Gillade dock avokadotoasten och kaffet var av bra kvalitet. Hit går jag igen om jag vill lyxa, men... Visa hela »

29 mar 2016

Utan tvekan bästa frukosten på söder. Gott, mysig personal och härlig lokal. Priset är väl lite negativt, runt 150 för en frukost med kaffe, juice och matig macka.

18 jun 2016

Det här stället förtjänar mer uppmärksamhet! Äntligen ett ställe som har tagit hänsyn till människor som gillar brunch men har svårt att pricka in tider. Avokadoröran förlänger livet.

1 dec 2014

Fullträff på Söder!

Jag har varit så sugen på att gå till Greasy Spoon ända sedan jag såg den första bilden och hörde namnet. Jag har smugit runt restaurangen som en osalig ande och i helgen var det äntligen dags för ett besö... Visa hela »

16 sep 2015

En brittisk nostalgitripp med London-landskap på tapeterna och Brit-rock ur högtalarna samt charmig engelsktalande personal. Ett riktigt bra brunchhak som bjuder på klassiker à la English Breakfast men även kombinerar lite mer amerikanska influenser såsom trendiga... Visa hela »

Listad i: Favoriter, Frukost