Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Greasy Spoon

3,9 • 7 recensioner
Greasy Spoon

Här har man tagit brunchkonceptet ett steg längre och serverar frukostmat hela dagen. Brittiska Greasy Spoon, som slog upp dörrarna 2014 och gjorde snabb succé, skippar dock buffén och låter istället gästerna välja rätter från en à la carte-meny bestående av bland annat äggvarianter, korv och bacon, grönsaksalternativ, gröt och müsli. Du hittar även olika sorters toast, ekologiska drycker och hemmagjorda efterrätter, samt bloody mary och andra drinkar. I sann brittisk anda erbjuds också afternoon tea.

Se även Greasy Spoon Hagagatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Absolut gott men ingen mysig stämning och sådär servis. Helt okej men inget förstahandsval..

Ett av mina favoritställen för brunch! Både på söder och i vasastan. Trendiga rätter på menyn, som ägg, avokadomackor och amerikanska pannkakor. Se till att komma i tid, annars kan det vara ganska saftiga väntetider!

Älskar -precis som al... Visa hela »

ett av Stockholms bästa brunch ställen!!

Soft frukost/brunch. Det klassiskt brittiska är tydligt, men även med lite andra inslag. De gillar pocherade ägg

Det här stället förtjänar mer uppmärksamhet! Äntligen ett ställe som har tagit hänsyn till människor som gillar brunch men har svårt att pricka in tider. Avokadoröran förlänger livet.