Guiden till att hyra bil i Stockholm

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Om man bor i en stad som Stockholm är det inte säkert att man investerar i att köpa bil. Oftast går det nämligen smidigare att ta sig från punkt A till punkt B med hjälp av kollektivtrafiken. Ibland kan det dock vara nödvändigt med en hyrbil, exempelvis om man ska flytta eller åka iväg på bilsemester. Oavsett varför du tillfälligt behöver en bil så finns det gott om företag för biluthyrning i Stockholm, som erbjuder ett brett urval av olika modeller och prisklasser. De flesta företag erbjuder även förmånliga priser ju längre tid du hyr bilen, vilket är extra bra under sommaren när man kanske vill hyra bil ett lite längre tag. I den här guiden har vi samlat företag som sysslar med biluthyrning i Stockholm för alla tillfällen, om det än må vara för semestern, IKEA-besöket eller flytten.

Hertz

Bilar för alla tillfällen

Hertz finns på flera adresser runt om i Stockholm, vilket göra uthyrningen extra smidig för dig. Du bokar enkelt din bil online och utbudet består av personbilar, minibussar och skåpbilar för alla tillfällen. Det går även att boka till extra tjänster, såsom bilbarnstol, GPS och extra förare. I vissa av Hertz hyrbilar får hundar transporteras.

Sixt

Precis vid Centralen

Om du kommer med tåg till Stockholm och planerar att fortsätta din resa från Centralen med bil, är Sixt ett bra alternativ. Här tillhandahåller man en prisvärd och högkvalitativ biluthyrning, som passar oavsett vilken resa du planerar. Personbil, kombi, sportbil eller cabbe? Valet är ditt.

Europcar

Hundvänliga hyrbilar

Om du väljer att boka hyrbil med Europcar kan du garanterat hitta en station i närheten av där du bor. Man har nämligen 15 olika garage i Stockholm, bland annat på Bromma Airport, Skavsta Airport och i de västra och centrala delarna av stan. I sortimentet hittar du nya och bekväma hyrbilar, och som kund har du stora valmöjligheter. I vissa hyrbilar är det tillåtet med hund och andra djur.

Budget Biluthyrning

Precis som det lĂĄter

Vill du hyra bil i Stockholm till ett billigt pris? Då bör du spana in Budgets utbud. I Sverige ägs företaget av Avis Budget Group, och man har cirka 70 uthyrningskontor i Sverige. Här kan du hyra en personbil, skåpbil eller lastbil utan att bli ruinerad. Om du ångrar dig så kostar det ingenting att avboka.

Budget Biluthyrning

Mabi

Konkurrenskraftiga priser

Mabi Hyrbilar ingår i Hedin Bilkoncernen och sedan starten i Stockholm 1989 har företaget vuxit. I dag bedriver man nämligen biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Ambitionen är att erbjuda hyrbilar, till såväl privatpersoner som företag, till konkurrenskraftiga priser – utan att tumma på säkerhet, service eller kvalitet.

Mabi

Berras Biluthyrning

Prisvärda erbjudanden

Personbil, minibuss, lastbil eller släpvagn? På Berras Biluthyrning vill man tillgodose alla kunders behov. Man finns på fyra ställen runt om i Stockholm, varav tre av kontoren ingår i Mabi Hyrbilar. Här har man som kund cirka 300 bilar i olika storlekar att välja bland.

Berras Biluthyrning

Aimo

Bara elbilar

Om du är på jakt efter en miljövänlig hyrbil i Stockholm så kan du titta närmare på Aimo. Företaget erbjuder elbilar och elscootrar, som du enkelt hittar och bokar via företagets app. Bilarna är alltid laddade och har en räckvidd på nästan 300 kilometer, vilket innebär att du kan välja om du vill åka lite längre eller bara åka till affären.

Aimo