Stockholms bästa dagspa

En snabb massage på lunchen, en djuprengörande ansiktsbehandling efter jobbet eller en hel dag av lerinpackningar och aromatiska fotbad i ett komplett spapaket? Stan är fullt av spaställen med alla tänkbara välmåendekurer och sköna bad att glida ner i. Här guidar vi till Stockholms bästa dagspa för den som behöver lite avkoppling mitt i stan.

Kolla även våra andra spaguider:
- Stockholms bästa spa
- Stockholms bästa weekendspa

Selma CitySpa: Många treats på chict cityspa
Här ska storstadsbon kunna unna sig allt från avkoppling till en riktig boost i glad miljö. Kanske en harmonisk duobehandling eller någon quick-fix och ett glas bubbel inför kvällen. Du lär inte heller missa den uppvärmda utomhuspoolen med utsikt över stan - Selma CitySpa ligger nämligen högst upp i Clarion Hotel Sign. På spa-menyn står dessutom lyxig sushi från Frida Ronge.
Mer information: Selma CitySpa, Östra Järnvägsgatan 35, City


Selma CitySpa

Elements Spa: Sköna behandlingar mitt på Söder
Clarion Hotel Stockholm kan du koppla av på ett modernt dagspa som även har yoga. Här är det äkta spa-vara som gäller, med allt från infinitypool och snödusch till olika duobehandlingar.
Mer information: Elements Spa, Ringvägen 98, Södermalm

 
Elements Spa

Sparadiset: Tropiskt spa med exotiska behandlingar
Den som längtar efter en tropisk paradisstrand har kommit helt rätt. På Sparadiset omges du av växter och bambu och erbjuds exotiska behandlingar med bland annat kaffebönor och choklad. Här finns en mängd olika kropps- och ansiktsbehandlingar men också en privat relaxhörna med bubbelpool.
Mer information: Sparadiset, Ringvägen 84, Södermalm
Mer information: Sparadiset, Fridhemsgatan 66c, Kungsholmen
Mer information: Sparadiset, Sibyllegatan 50b, Östermalm

 
Sparadiset Södermalm & Östermalm

Njuta Spa: Privat spabad med havsutsikt
Njutbart är bara förnamnet på denna hemtrevliga spa-anläggning i Nacka Strand med utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Hit kommer du för att ladda batterierna på tu man hand, i grupp eller solo. Ledstjärnan är Njutas spabad med relaxavdelning som alltid bokas helt privat.
Mer information: Njuta Spa, Fabrikörsvägen 16, Nacka


Njuta Spa

Luxury Spa: Avkopplande lyx i Gamla Stan
Luxury Spa döljer sig bland de historiska 1600-talsvalven längst ner i First Hotel Reisen i Gamla Stan. Här står avkoppling och lyxiga behandlingar till buds, oavsett om man bara vill ha en snabb ansiktsbehandling eller om man vill lyxa till det ordentlig med flera olika behandlingar och kanske ett glas bubbel.
Mer information: Luxury Spa, Skeppsbron 12, Gamla Stan


Luxury Spa

Sturebadet: Anrik och vacker miljö
Med både stillhet och rörelse vill Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Det avskärmade läget i stadens mest pulserande kvarter möjliggör skön avkoppling, eller hård träning om man väljer det, i en klassisk, glamorös tappning. Här kan man njuta utav turkiskt bad, gym och vattengympa, behandlingar och mycket mer. Sturebadet har även anläggningar i Sturebadet Haga och i Elite Hotel Marina Tower, Sturebadet Marina Tower.
Mer information: Sturebadet, Sturegallerian 36, Östermalm

Sabai Sabai Spa: Thailändskt helhetskoncept på Östermalm
Sabai Sabai har blivit en riktig veteran och passar bra om du känner för en spabehandling i thailändsk stil. Här erbjuds Thaimassage där massören jobbar mycket med att tänja ut musklerna. Alla behandlingar går att få parvis, så ta med en kompis om du vill ha sällskap. Missa inte heller systerkrogen Sabai Soong.
Mer information: Sabai Sabai Spa, Linnégatan 50, Östermalm

Studio Hud & Spa: Heltäckande minispa
Här finns allt man kan önska sig, från hot stone massage till mammabehandling, herrbehandlingar och hela spapaket. För tjejer finns exempelvis en fyra timmar lång spabehandling med lerinpackning, ansiktsmask, massage och färgning av ögonbryn och fransar. Avsluta med spa-pedikyr.
Mer information: Studio Hud & Spa, Fleminggatan 59, Kungsholmen

Blue Medi Spa: Österländsk njutning på Kungsholmen
Mysigt medicinskt spa med asiatisk känsla på Kungsholmen, perfekt för den som vill lämna storstadsstressen och njuta av kroppsbehandlingar och jacuzzi. Behandlingarna inkluderar allt från fotvård till vaxning och utförs bland annat av hudterapeut, massör och yogainstruktör. Här kan du även köra yoga och pilates i miniklasser.
Mer information: Blue Medi Spa, Kungsholmstorg, Kungsholmen

Spa by us: Skönhetsmecka med lyxkänsla
Lite som en minisemester mitt i stan - Spa by us har dov belysning och lyxig atmosfär som gör detta skönhetsmecka extra behagligt. Och listan över treats är lång. Här kan du festa loss på allt från jacuzzi till diverse spabehandlingar, fotvård, makeup och IPL-behandlingar, för att nämna några av alternativen.
Mer information: Spa by us, Riddargatan 3, Östermalm

Studio Paus: Populärt dagspa med specialbehandlingar
Fly vardagen på ett av Östermalms mest populära dagspa-ställen. Lokalerna är sobra men skönt exotiska och behandlingarna många. Här finns något för såväl ansikte som händer, fötter och hela kroppen. Kanske en body scrub eller lite massage kan vara något? Speciella behandlingar för män erbjuds också.
Mer information: Studio Paus, Grevgatan 47, Östermalm

Day Spa: Snyggast i stan?
Nytänkande och designorienterat spakoncept med devisen att massage, ansiktsbehandlingar och skönhetsfixar ska vara en del av vardagen. Slink in på lunchen, under shoppingrundan eller lagom till kaffepausen och ta ett tiominuterspass om du har brådis. Kanske en "Förträfflig huvudmassage" eller en "Utsökt fotmassage"? Eller varför inte en power nap?
Mer information: Day Spa, Sibyllegatan 16, Östermalm

Söders Spa: Stort utbud plus frisördel
Fysiskt eller psykiskt välbefinnande eller både och? Allt hänger ihop på den här avkopplande oasen på Östgötagatan där du bland annat hittar kurbad med namn som Söderbönan och Söderkisen. Bodyscrub, kroppsinpackning och chokladmassage är bara några av behandlingarna som ingår. Avnjut med lite frukt och juice eller en passande pralin efter en tuff arbetsvecka...
Mer information: Söders Spa, Östgötagatan 31, Södermalm

Andra guider du kanske är intresserad av
- Weekendspa: Guiden till Stockholms bästa weekendspa
- Yoga: Guiden till Stockholms bästa yogaställen
- Frisörer: Stockholms frisörer i världsklass
- Aktiviteter: Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm
- Gym: Guiden till Stockholms bästa gym
- Vegeratiska restauranger: Vegetariska restauranger i Stockholm
- Se alla våra guider: thatsup.se/stockholm/guides/

Om guiden till dagspa i Stockholm
Guiden till bra spaställen i Stockholm uppdateras löpande. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet något riktigt bra dagspa i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Det går också bra att maila oss på hello@thatsup.se. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till.

Relaterade artiklar:

Visa på karta