Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sats Stadshagen

4,0
1 recension
Sats Stadshagen

Sats Stadshagen (nära Stadshagens T-bana och Essingeleden) är 1472 kvm stort. Stor, nydesignad och handikappanpassad träningsyta med de senaste tränings- och konditiosmaskinerna. Här finns också två salar för gruppträning där stora delar av Sats breda utbud representeras. Dessutom finns en stor barnpassningsavdelning med såväl småbarnshörna som äventyrslek.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats Stadshagen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2021

Rätt stort gym, flera rum som man kan sprida ut sig i. Tyckte utbudet var bra med alla olika maskiner, både för styrka och kondition, träningsband och yoga boll och stor träningssal. Även stort omklädningsrum.
Personalen var trevlig. Ett bra gym helt enkelt... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.