Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Scandic Anglais Hotell

Hotellet ligger på första parkett vid Humlegårdens södra kant, och nattlivets Stureplan ligger bara runt hörnet. Det här är en av stans bättre Scandichotell med toppmodern inredning, bra restaurang och fina möteslokaler. Scandic Anglais baren är en av de mer populära vattenhålen för after work och sent minglande och Scandic Anglais Terrassen har suverän utsikt och oaskänsla sommarhalvåret på hotellets tak.

Service: Gym, 24 timmars room service, bastu och varmbadpool.

Läs mer: Bar 101, Jamie's Italian, Terrassen

Användarbilder på Scandic Anglais Hotell

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt 2018

Fint hotell med trevlig personal. När man kommer in vid ingången så möts man av en trevlig och livfull lounge bar. Här är de alltid människor i fart på aw, drink innan restaurang besök eller för en trevlig kväll med vänner. Goda drinkar!... Visa hela »

7 aug 2018

Bra rum, bra utsikt, bra sängar, bra frukost! Inget speciellt men överlag ett bra ställe!

17 dec 2018

Känns som att komma hem när man befinner sig i Anglais Bär och käka Hamburgaren och titta på livet nära Humlegården. En av stans bästa barer och trevligaste miljöer att käka middag på och den passar att besöka året runt. Men gö... Visa hela »