Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Piazza

2,5
2 recensioner
La Piazza

Mitt i Eataly ligger den pampiga "piazzan", en livlig italiensk mötesplats för alla som vill äta eller ta ett glas. Här ka man till exempel äta lunch, mötas upp över en gemensam middag eller sippa på en fördrink medan man insuper vibbarna av "la dolce vita".

Italienska matmeckat Eataly breder ut sig över två extravaganta våningar i en gammal biograf på Biblioteksgatan. Här finns restauranger, saluhall och café under ett och samma tak. Hjärtat utgörs av La Piazza, en rymlig restaurang på entréplan som hämtar inspiration från ett livligt italienskt torg (piazza) och håller öppet för lunch och middag. Här ska både familjer och vänner kunna träffas och umgås med varandra under större delen av dagen.

Restaurangen erbjuder flera olika specialiteter, såsom färska skaldjur från skaldjursbaren, en egen mozzarellabar samt en ”salumeria” med ostar och charkuterier. Här kan man med andra ord hitta allt från småplock till grillat, sallader och italienska desserter. I den centralt belägna baren serveras en bred vinlista med ett stort urval av viner från hela Italien, samt drinkar och öl.

Användarbilder på La Piazza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Piazza av My J.
  • Bild från La Piazza av My J.
  • Bild från La Piazza av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 maj 2019

Njae, nog var detta en bra bit under förväntan. Vi lät restaurangen sätta ihop ett gäng rätter för oss att dela på (stort sällskap). Räkor och ostron i all ära, det är svårt att misslyckas med, men det var kanske inte det vi vän... Visa hela »

15 jul 2019

Det här levde inte riktigt upp till förväntningarna.

Vi var här ett stort gäng från jobbet och fick ett mysigt bord i den väldigt vackra lokalen. (För den är verkligen överdådig). Looken, stämningen och känslan lovar mycket... Visa hela »