Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Piazza

2,0
3 recensioner
La Piazza

Mitt i pampiga Eataly ligger "piazzan", en livlig italiensk mötesplats för alla som vill äta eller ta ett glas. Här ka man till exempel äta en snabb lunch, mötas upp över en gemensam middag eller sippa på en fördrink medan man insuper vibbarna av "la dolce vita".

Användarbilder på La Piazza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Piazza av My J.
  • Bild från La Piazza av My J.
  • Bild från La Piazza av Fredrik J.
  • Bild från La Piazza av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 maj 2019

Njae, nog var detta en bra bit under förväntan. Vi lät restaurangen sätta ihop ett gäng rätter för oss att dela på (stort sällskap). Räkor och ostron i all ära, det är svårt att misslyckas med, men det var kanske inte det vi vän... Visa hela »

15 jul 2019

Det här levde inte riktigt upp till förväntningarna.

Vi var här ett stort gäng från jobbet och fick ett mysigt bord i den väldigt vackra lokalen. (För den är verkligen överdådig). Looken, stämningen och känslan lovar mycket... Visa hela »

17 okt 2020

Jag har själv jobbat inom restaurang branchen och alltid serverar mina gäster med ett leende! Dock inte här, piss sura hovmästare och personal som rycker tallriken från bordet innan man hunnit äta klart... Nja, mycket trevligare personal hade jag räknat med om jag... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.