Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Thai House Wok Vasastan

4,0
1 recension
Thai House Wok Vasastan

Sedan 2006 har snabbmatskedjan Thai House Wok haft konceptet att servera genuin thaimat utan att tumma på kvaliteten. Kedjan finns över hela stan och är inte minst ett träffsäkert lunchställe. Maten lagas från grunden på utvalda råvaror från Thailand och i fokus står den äkta varan. På menyn hittar du grytor med kokosmjölk, wok, soppor, vegetariskt, sallader och grillspett med jordnötssås. Vill du själv bjuda på thaimat går det även att beställa catering. Kedjan strävar dessutom efter att minska miljöpåverkan och att samarbeta med företag som har en uttalad miljöpolicy.

Se även Thai House Wok Folkungagatan, Thai House Wok Hornsgatan, Thai House Wok Kungsholmen, Thai House Wok Snickarevägen, Thai House Wok Sollentunavägen, Thai House Wok Vasastan och Thai House Wok Östermalm

Användarbilder på Thai House Wok Vasastan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2018

Jag är helt såld på deras röda curry och pad thai. Alltid lika god och trevlig personal! Prisvänligt både till lunch och middag.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.