Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Vermouth Ginger Ale

Den här dricker jag på sommaren också. Man kan få den att passa året runt genom att garnera med frukter som är i säsong. Ingefära, till exempel, känns lite vintrigt. Drinken är en bra törstsläckare som man kan göra till sin genom att välja sina favoritfrukter.

Du behöver:

5 cl röd söt vermouth
10 cl ginger ale
säsongens favoritfrukt

Gör så här:

Häll samtliga ingredienser i ett glas och fyll upp med is. Rör runt. Garnera med dina favoritfrukter och örter som är i säsong. Servera med gärna med sked så att det går att fiska upp den goda frukten.

Exempel på passande frukt: fikon, clementin, apelsin, äpplen, grapefrukt, vindruvor, päron, slånbär.

Bild och Drink är ett sammarbete tillsammans med Elle Mat & Vin

Skriv en kommentar