BOKLANSERING OCH FRUKOST PÅ GAST

Jag började den här morgonen tidigt, jag var nämligen inbjuden till frukost på Gast. Min branschkollega och vän Antonia af Petersens har gjort en superfin bok om Stockholms smultronställen. Boken innehåller 100 katergorier med bland annat 120 ställen att äta på, 90 ställen att shoppa på och 25 random fakta. Det är så inspirerande att se någon lyckas med en bok, det känns verkligen vuxet. Jag skulle vilja våga sätta det på min mållista, men åtminstone drömma om det.

Boken är så fin och inte alls som en typisk turistbok man annars hittar i butikerna. Den här känns både inspirerande och informativ, något man verkligen vill ha liggandes framme - och perfekt present!

Gast är ett supermysigt café syskon med Kaffeverket och Snickarbacken 7. Det är arkitekten Mattias Rubin De Lima som står bakom den moderna arkitekturen som präglas av ljusa färgtoner i rosa och beige, marmorbord och träinslag. Här kan du unna dig en god frukost, dricka väldigt gott kaffe och äta fräscha lunchsallader.

Gast ligger på Rådmansgatan 57.

Boken finns att köpa på Papercut, Fotografiska, Moderna Museet, Hedengrens, Söderbokhandeln och NK samt online på Adlibris och Bokus.

Läs mer här: www.the500hiddensecrets.com

 

Skriv en kommentar