Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

I alla fall på låtsas. Jag ska göra en styling för Hemnet i veckan och ikväll har jag fixat till en tavla med hjälp av "bladguld" eller snarare bladmetall som jag köpt på Panduro. Inte alls svårt och riktigt kul. Har även klätt in en bokstav som jag köpte där i marmormönstrad plastfilm. Blev oväntat nöjd, återkommer med bild från stylingen!

För ett tag sedan gjorde jag en kul styling för Comfort tillsammans med duktiga fotografen Jessica Welander. Målet var att visa hur man kan styla tre neutrala badrumsmiljöer så att de riktar sig till olika kundgrupper. Så nu får ni gissa, vilka bor var här nedan? Det är en barnfamilj, en singeltjej och ett medelålders par. Kanske att badankorna var lite övertydliga men vi kunde inte låta bli..

Styling: Erika Norberg Foto: Jessica Welander

Hurra, jag fick tag på Ceannis linnekudde Dip dye på NK igår. Den har synts flitigt i tidningar och på Instagram så jag var rädd att den skulle ta slut innan jag hann dit. Finns i flera olika färgkombinationer. Kudden till höger kommer från Bolia Och pläden från HM Home.

Jag håller på att förvandla en trist passage hemma till en "walk through closet". Har man ingen garderob att gå in i så får man ju hitta på något annat. Dessutom ser man ju alla sina fina saker hela tiden om man har det så här istället för bakom en stängd dörr. känner att jag kanske tog upp lite för mycket plats på hyllan, vi är ju fler som bor här..

Visar 1-5 av 705