<h1> <</h1>

Mässor och utställningar

; ;

I Sköna Hem nr5 kan man läsa om den stora pastelltrenden som drar in nu under våren. Allra trendigast är du om du slänger in en rosa pappersboll i inredningen, eller någon annan pastellfärgad vas med liknande rutmönster.

På bilden från Sköna Hem: Pappersboll, Honey, så kallad pompom, finns i två storlekar, Miss Étoile. Mortel i stengods, Åsa Eriksson, Designtorget. Ljusblå lackburk, dome.se. Rosa burk med lock av gummi, KG design. Vas, Thora Finnssdottir, Finnsdottir.

På Formex i januari fastnade samma rosa pappersboll i min kamera. Tyckte den var så fin tillsammans med den turkosa bollen och lampfoten i spegelglas. 

;

Jag har flera gånger gått förbi Hallwylska museet på Hamngatan och tänkt att jag skulle vilja gå in och titta så idag passade vi på att gå en guidad tur. Det var riktigt kul att se. Hallwylska museet är en av Sveriges bäst bevarade miljöer från sekelskiftet. Med sina 2200 kvm fördelade på ett 40-tal rum innehåller huset en av landets största samlingar av konst, porslin och antika möbler. Rekommenderas verkligen.

; ;
;