<h1> <</h1>

Trädgård/Balkong

Här kommer ett tips på en kanonfin serie utemöbler från IKEA. Serien heter Falster och innehåller matbord, stolar och solsäng mm. Färgen är vackert grå och ser lite ut som trä gör när det slitits fint av sol och vind. Funderar själv på att slå till på något till balkongen. 

;

Tänkte slänga ut en liten fråga till er. Det var ett tag sedan jag var på IKEA i jobbet. Har tittat på utemöbelserien Arholma på nätet och undrar om det är någon av er som sett den på riktigt? Är den lika bra som den ser ut på bild? Kanske någon som provsatt den på midsommar? :) 




; ;

Nu har våren kommit till MIO. Deras tre bästa tips för att skapa en härlig uteplats är:

1. Skapa innekänsla ute med sköna möbler i konstrotting
2. Vitt på vitt fungerar både på möblerna i uterummet och matplatsen
3. Blått är alltid flott, och påminner om himmel och hav.

Tycker att det finns mycket fint i år i olika stilar. Bordet Woodstock ovan är gjort på återvunnet material och är inspirerat av återbrukstrenden. Kan tänka mig att det åldras fint när det får stå ute. Torekov nedan är en klassisk vit möbel som fungerar utmärkt i bland annat skärgårdsmiljö och lantliga sommarträdgårdar.  

;

Det senaste åren har det blivit allt tydligare att gränsen mellan utomhus och inomhus håller på att suddas ut. Vi vill sitta i loungesoffor hemma i vår egen trädgård/balkong precis som när vi besöker en offentlig utomhuslounge. Bilden nedan kommer från Mimou och är en favoritbild för mig när jag behöver inspiration. Solnedgång, glammiga soffkuddar och en vit schäslong under bar himmel. Det kan inte bli mer snyggt och opraktiskt och det är just det som är poängen. Nu vill vi bort från urblekta, nötta trädgårdskuddar och plocka fram paljetter och glamour bland maskrosorna. Än finns det några soldagar kvar innan hösten kommer så passa på!

Bild: Mimou

;
;