<h1> <</h1>

Färgguide

Nu är vi äntligen på plats i nya lyan och trivs redan fantastiskt bra. Det är kartonger överallt och i väntan på den beställda soffan sitter vi på vars en brassestol i vardagsrummet. Men nu är vi i alla fall på plats och målaren är färdig med alla rummen så snart är det bara att börja inreda! Vi valde vita väggar i hela lägenheten förutom vårt sovrum som blev mullvadsfärgat, ser lite för mörkt ut på stora bilden nedan dock. Bilden med kudden stämmer bättre.

Vardagsrum. Väggfärg: S 0500-N

Matdel. Väggfärg: S 0500-N

Sovrum. Väggfärg: S 4005-Y50R. 

Gäst-/bebisrum. Väggfärg: S 0500-N

Tvättmaskin och torktumlare, överlycklig!

Nyfyndade balkongmöbler från Fogia. Passa på, just nu 2900:- för bord och fyra stolar.

; ;

Det är inte bara naglar och kläder som gör sig i korallfärg under sommaren. En uteplats kan med fördel livas upp med korallfärgade kuddar och plädar. Även inomhus är det en hit sommartid. Tycker du det blir för mycket färg kan du avgränsa det till badrummet och välja någon handduk eller tvål i färgen.

På bilden har jag målat mina naglar med ett minilack "Hong Kong" från Mavala. Kan även tipsa om "Fresh Melon" som är något mer orange och även den hit i sommarsolen.



;

Sitter på min mans jobb och knapprar lite på datorn. I ett vitt rum precis under ett takfönster med lite halvmolnig himmel: det perfekta ljuset för att kunna välja väggfärger till olika projekt. Färgerna visar sitt rätta jag utan att påverkas av omgivande färger och missvisande ljus.   

;

Färgen Mullvad är en av mina absoluta favoriter. När jag pratar med kunder och föreslår den ser många frågande ut och börjar fundera på vilken färg det där djuret nu har. Och tittar man på hur de ser ut på riktigt känner jag inte direkt att inspirationen kommer krypande..

Så vad är då mullvadsfärg: Man kan säga att det är en blandning av brunt, grått och lite lila. När man sätter den bredvid en brun färg så ser man tydligt att de är olika. Mullvaden ger ett mjukare intryck och är inte lika tungt som brunt. Den passar till många färger och är tacksam om man vill skapa djup i en inredning.

;
;