<h1> <</h1>

Inredning - textil

Idag fixas och pysslas det här hemma. Jag har letat efter fina sovrumsgardiner ett tag och om jag ska vara ärlig så är inte gardiner mitt favoritområde när det gäller inredning. Det blir lätt att jag blir lite lat om jag måste ta fram symaskinen så därför jublade jag både en och två gånger när jag hittade Dagny här nedan på IKEA. Färdigsydda med veckband i exakt rätt längd, 2.50m, fin lyster och tjocklek. De kommer att hängas från tak till golv och inte framför fönstret utan direkt bredvid för att det ska fortsätta vara ljust och fint. Bilder kommer när allt är klart!

;

Jag är vanligtvis extremt dålig på att hitta reafynd. Det råkar aldrig vara något erbjudande på just det som jag vill ha. Men plötsligt händer det, igår fyndades de här fina kuddarna för det totala priset av 99 kronor på Hemtex. Hurra!

;

Jag surfar runt och letar färdigsydda gardiner till vår lägenhet. Vill att de ska vara lite tyngre och inte släppa igenom så mycket ljus. IKEAs Sanela ligger bra till även om jag inte är överförtjust i öljetter. Tyget är väldigt fint och faller snyggt, blir lite hotellkänsla med dem. Svårast blir att välja färg. Ska man safea med grått eller köra på lite turkost.. 

;

Igår köpte jag den här finfina pläden från Missoni Home till min mamma i födelsedagspresent. Gissa om hon blev glad! Den var så fin när den låg här på min soffa så jag känner att jag måste ha en själv också. Kanske något att önska sig i julklapp? Jag köpte min på NK i Stockholm.

Trevlig helg! 

; ;
;