<h1> <</h1>

Butiker

Det måste nog ändå vara Hemtex runda och kantiga glasvas som finns ute i butik nu. Riktigt fin både utan och med blommor. Kommer bli en del pioner i den här nästa år!

;

Jag hittar alltid något hos Milda Matilda på Folkungagatan. Igår var inget undantag, bland annat fick två skrivbordslampor i silver följa med hem. Jag hade först tänkt ha dem i sovrummet men de var så fina i vardagsrumsfönstret så jag tror de får stanna där. Följ @mildamatildaselection på Instagram så ser du vad de har i butiken för tillfället. Ett stort plus för bra priser och Supertrevliga ägare.

;

Nu var det ett tag sedan jag hälsade på herrarna i butiken Milda Matilda på Folkungagatan 68, Södermalm. Det blev lite oftare när vi bodde i närheten men nu är jag riktigt peppad på att åka dit igen. Jag har hittat bland annat ljuslampetterna och det silvriga glasfatet på bilderna nedan där. 

Milda Matilda, Folkungagatan 68.

;

Funderar på att köpa lite möbler på The Home inför flytten till nya lägenheten. Soffan LA ser riktigt snygg ut på bilden och jag hoppas den är lika fin i verkligheten. De har showroom i närheten av Odenplan så jag ska dit och titta i veckan. Bor du inte i närheten tycker jag ändå du ska gå in på sidan och kika lite.  

;

Igår var jag med min mamma och syster på Fogia i Finnboda Hamn. Vi shoppade lite soffkuddar till mamma och spanade på allt fint. Jag ska ju flytta den 1 augusti och behöver en del nytt så det är ganska perfekt att ha den här butiken runt knuten. Den ljust turkosglittriga soffkudden från Designers Guild (nedersta bilden)  var väldigt nära att bli köpt igår men det är nog bäst att välja tyg på soffan först..

;
;