<h1> <</h1>

Mingel och fester

I torsdags var jag på Hotell Birger Jarls pressvisning för årets Julgransvernissage. Tio aktuella personer inom modebranschen hade dekorerat vars en julgran med olika budskap och uttryck. Micael Bindefeld AB bjöd in för nionde året i rad och intresset var stort som vanligt. Min favorit ur ett designperspektiv var Petra Tungårdens gran "Uteliv". Möjligtvis något brandfarig men annars skulle den säkert kunna säljas som en gör det själv-gran i byggsats hos Design House Stockholm eller Designtorget. Jag hade gärna haft den hemma hos mig. 

Petra Tungården och hennes gran. Foto: Stocklounge.

;

Jag fick en fin inbjudan till Julgransvernissage 2012. Det är Hotell Birger Jarl och Bindefeld som traditionsenligt bjuder in till pressfrukost för de tio julgranar som smyckats av olika modeprofiler. Förra året gillade jag Valerie Aflalos gran bäst. Ska bli kul att få lite julstämning och inspiration till den egna granen. Min julgransdejt blir fina Malena.

Illustration av Liselotte Watkins.

;

I helgen gifte sig lillasyster i Nynäshamn och jag var tärna tillsammans med vår vän Emma. Festen hölls vid Nynäs Havsbad  där gästerna även bodde, och det var hur fint som helst. De fick strålande sol hela dagen trots att det regnat både dagarna innan och efter. Syster hade pyntat fint i festlokalen och ända in på toaletterna (sista bilderna). Att lägga lite extra tid på att pynta där brukar vara uppskattat bland gästerna. Det behöver inte vara mycket men ger stor effekt ändå. 

;

Den senaste veckan har jag jobbat med stylingen inför ett event för Microsoft på uppdrag av JMW Kommunikation. Det är kul att jobba med event och många små detaljer att hålla reda på för att allt ska bli riktigt bra. Klockan ringde 04.30 imorse och kl 09 stod allt färdigt i lokalen i Kungsträdgården. Temat var sommar och färgskalan flirtar med de rosa körsbärsblommorna som nyligen blommat utanför fönsterna. Tack till MIO för utlåning av fina utemöbler och dekoration.

Foto och styling: Erika Norberg, Stocklounge.

;

Hemnet hade skickat med en liten söt stol i goodiebagen från Elle Interiör Designpris i måndags. Smart, hoppas nu att fler hittar till hemnet.se/inspiration där man kategorivis kan spana på de mest inspirerande hemmen som ligger ute till försäljning just nu. En varning utfärdas dock för att man kan bli sittandes lite väl länge ibland eftersom inspirationen aldrig tar slut. 

;
;