<h1> <</h1>

Trendspaningar

Någon mer än jag som tycker det är dags att lägga alla washitejprullar, fårsaxar, grafiska citat, mustascher, penslar och pennor, bokstäver och trådrullar i en låda med en texten "Tack för den här tiden, det var kul men nu går vi vidare!" :) Vad blir nästa trend månntro?

Bild: Erika Norberg

; ; ;

Idag gör jag ett gästspel hos inredaren och journalisten Monica Karlstein. Hon driver Hemmafixbloggen och bad mig göra en liten rapport gällande höstens trender 2012. Så är ni nyfikna på vilka färger som är aktuella just nu och vad som händer på kök- och badfronten ska ni kika in här. Dessutom är hennes blogg en av mina personliga favoriter när det gäller temat inredning. Här finns fullt med DIY-tips och massor med inspiration.

Höstens trendfärger av Erika Norberg, Stocklounge

;

I Sköna Hem nr5 kan man läsa om den stora pastelltrenden som drar in nu under våren. Allra trendigast är du om du slänger in en rosa pappersboll i inredningen, eller någon annan pastellfärgad vas med liknande rutmönster.

På bilden från Sköna Hem: Pappersboll, Honey, så kallad pompom, finns i två storlekar, Miss Étoile. Mortel i stengods, Åsa Eriksson, Designtorget. Ljusblå lackburk, dome.se. Rosa burk med lock av gummi, KG design. Vas, Thora Finnssdottir, Finnsdottir.

På Formex i januari fastnade samma rosa pappersboll i min kamera. Tyckte den var så fin tillsammans med den turkosa bollen och lampfoten i spegelglas. 

;
;