Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Signal by Golfbaren

0,0
0 betyg
Redigera Signal by Golfbaren

Minigolf och mat på ett och samma ställe! Signal by Golfbaren är en helhetsupplevelse för familjen, vännerna eller kollegorna där minigolf är den centrala attraktionen – men som du kombinerar med mat och dryck i en avslappnad miljö.

Aktivitet, mat och dryck – ett komplett paket som lägger grunden för en rolig kväll, vilket sällskap du än befinner dig med, litet som stort. Konceptet bygger på Hans Olofssons dröm om att skapa en helhetsupplevelse där minigolf var den centrala attraktionen, men inte den enda. Inspirationen har hämtats från andra liknande aktivitetsbarer där exempelvis boule eller shuffleboard spelas.

Signal by Golfbaren bjuder in till en stämningsfull miljö med minigolf, mättande mat och törstsläckande dryck – något som kan behövas. På menyn hittar du bland annat charkuterier, ostar, lobster roll och flatbread-pizza, och i baren kan du beställa utvalda viner, ett brett utbud av öl och signaturdrinkar. Med temat "Factory Chic" erbjuder Signal by Golfbaren tolv hål på konstgräs, kanske tillsammans med ett glas champagne, en öl eller modern streetfood.

Just denna golfbar hittar du i Signalfabriken – som namnet antyder – belägen i Sundbybergs mittpunkt. Här kan du droppa in som du är eller tillsammans med ditt sällskap. Kanske är det här ni tittar in på eftermiddagen, mellanlandar eller avrundar kvällen.

Förutom anläggningen i Sundbyberg driver Golfbaren även Swing by Golfbaren i Vasastan, samt flera utomhusanläggningar under sommarhalvåret.

Se även Swing by Golfbaren, Golfbaren Aspudden, Golfbaren Kristineberg, Golfbaren Nacka Strand, Golfbaren Jungfrusund

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Signal by Golfbaren!

Användarbilder på Signal by Golfbaren Visa alla

  • Lägg till bild