Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

MRKT Urban Deli Sveavägen

0,0 • 0 recensioner
MRKT Urban Deli Sveavägen

Innanför entrén på Sveavägen ligger Urban Delis MRKT, ett ljust café dit många hittar för att fika, äta, ta en AW eller sitta och jobba mitt i stan. I anslutning till caféet finns även Urban Delis restaurang, bar, matbutik, saluhall och hotell samlat under ett och samma tak.

Till MRKT, som caféet kallas, kommer du oavsett om du vill umgås eller sitta solo med laptop och kaffe. Lokalen är luftig och öppettiderna sträcker sig från tidig morgon till sen kväll. Inled dagen med hälsofrulle i stil med chiapudding och kallgröt, eller fika loss på bullar från Urban Delis eget bageri. Vid disken hittar du såväl croissanter som rawbollar. Under dagen serveras soppa med surdegsbröd, samt smörrebröd från saluhallen precis intill. Stort fokus ligger på hälsosamt, fräscht och modernt.

Från klockan 15 är det AW och kvällshäng med ost- och charkbrickor från saluhallen kombinerat med öl och vin. Eller varför inte slinka in på en nattmacka? Caféet lockar dock inte bara vänner och kollegor; miljön är väl anpassad för folk som behöver sitta och jobba över en fika. För den som vill går det även att installera sig med sin laptop i ljusgården en trappa ner.

Se även Urban Deli Sveavägen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera MRKT Urban Deli Sveavägen!