Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

MRKT Urban Deli Sveavägen

3,0
3 recensioner
Redigera MRKT Urban Deli Sveavägen
MRKT Urban Deli Sveavägen

Innanför entrén på Sveavägen ligger Urban Delis MRKT, ett ljust café dit många hittar för att fika, äta, ta en AW eller sitta och jobba mitt i stan. I anslutning till caféet finns även Urban Delis restaurang, bar, matbutik, saluhall och hotell samlat under ett och samma tak.

Till MRKT, som caféet kallas, kommer du oavsett om du vill umgås eller sitta solo med laptop och kaffe. Lokalen är luftig och öppettiderna sträcker sig från tidig morgon till sen kväll. Inled dagen med hälsofrulle i stil med chiapudding och kallgröt, eller fika loss på bullar från Urban Delis eget bageri. Vid disken hittar du såväl croissanter som rawbollar. Under dagen serveras soppa med surdegsbröd, samt smörrebröd från saluhallen precis intill. Stort fokus ligger på hälsosamt, fräscht och modernt.

Från klockan 15 är det AW och kvällshäng med ost- och charkbrickor från saluhallen kombinerat med öl och vin. Eller varför inte slinka in på en nattmacka? Caféet lockar dock inte bara vänner och kollegor; miljön är väl anpassad för folk som behöver sitta och jobba över en fika. För den som vill går det även att installera sig med sin laptop i ljusgården en trappa ner.

Se även Urban Deli Sveavägen

Användarbilder på MRKT Urban Deli Sveavägen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Sallad för två – Bild från MRKT Urban Deli Sveavägen av Agnes L.
  • Vegansk sallad – Bild från MRKT Urban Deli Sveavägen av Agnes L.
  • Kikärtsbiffar, sallad och härliga såser. – Bild från MRKT Urban Deli Sveavägen av Agnes L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 mar 2019

Bästa med stället är att det finns flertal uttag vilket gör det perfekt för jobb från datorn. Varit här många gånger. Man kan antigen köpa någo i caféet sen tror jag att man får gratis påtår på kaffet. Annars k... Visa hela »

7 nov 2018

Toppställe om man vill ha en snabb, enkel lunch mitt i vimlet. Goda sallader och fräsch dricka, men bör serveras i riktiga tallrikar och inte platslådor!

13 apr 2018

Jag är kluven till Urban Delis MRKT eftersom jag tycker det känns knäppt att få mat i en papplåda med plastlock när jag ska äta på plats. Vad hände med att ta ansvar för miljön? Om en bortser från det så tycker jag ändå... Visa hela »