The King's Fox

4,4
5 betyg
$$
Pub
Hemsida
Instagram
The King's Fox
4,4
5 betyg
Hemsida
Instagram

En modern brittisk gastropub med brasserievibbar från Paris och New York – så beskriver sig The King's Fox, som ligger på Kungsgatan och har öppet till 03 varje dag. Här varvas pubmat med ett stort utbud av öl, cocktails och vin. En trappa upp hittar man även dansgolv och livemusik.

The King's Fox hämtar inspiration från såväl brittiska gastropubar som från brasserierna i Paris och New York. Här kan man tillbringa hela kvällen i baren eller hänga på dansgolvet en trappa upp. Varje dag är det öppet till 03 och stämningen stiger ju senare det blir, så en öl efter jobbet kan lätt övergå i en helkväll med middag, cocktails och allsång fram på småtimmarna. På fredagar är det ”Foxy Friday” med bärs, drinkar och skön musik.

På menyn hittar man flera olika hamburgare och tillbehör med både klassiska och lite mer moderna inslag. Dryckesutbudet består av ett stort utbud av öl på flaska och kran, men också vin, cocktails och alkoholfria alternativ. Här kan man med andra ord hitta något som passar oavsett om man är sugen på en IPA, negroni, ett glas rött eller vitt, lite bubbel eller en cider.

Det går även att boka in en AW med hela företaget och få en skräddarsydd helhetsupplevelse.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The King's Fox Användarbilder

Recensioner av The King's Fox

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mars 2023

Jag vet inte om det är lokalen, men jag gillade inte stället i sin föregående inkarnation och heller inte i denna.

Det är något med hela haket som skriker "Dive Bar" - och inte på ett bra sätt - och jag går alltid till och frå... Visa hela »

16 okt. 2022

Toppen Pub på Kungsgatan nära Stureplan puben har god mat och dryck och är ett utmärkt After Work ställe

5 maj 2023
9 mars 2023
23 feb. 2023