Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Punk Royale Café

4,8
18 betyg
Redigera Punk Royale Café

Punk Royale är den lekfulla lyxkrogen som skyr konventioner. Punk Royale Café är dess bakficka med drop-in-platser (hälften av alla platser är bokningsbara) och en bar där man bland annat kan ta sig en grogg.

Se även Punk Royale, Coco & Carmen

Användarbilder på Punk Royale Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Punk Royale Café av Ida B.
  • Bild från Punk Royale Café av Ida B.
  • Bild från Punk Royale Café av Ida B.
  • Bild från Punk Royale Café av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2018

Har besökt Punk Royale cafe vid två tillfällen. Och jag säger bara wow! Jag älskar det. Har varit här både med min kille och nu senaste ett gäng vänner!
Här gäller samma koncept som på Punk Royale, avsmakningsmeny som är otroli... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
26 okt 2016 · Uppdaterad

Efter besöket på Punk Royale för några veckor sen var jag så klart tvungen att testa bakfickan (som förvisso är typ större). Konceptet är i princip likadant (läs min recension på Punk Royale för en rejäl utläggning), men med 1... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
22 jan 2020

ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ ÅR OCH DAR! Alltså, mina förväntningar var redan skyhöga efter alla lovord etc. Men herre vad detta stället levde upp till alla förväntningar och lite därtill. Vill typ inte skriv så mycket om vad som faktiskt hä... Visa hela »

26 sep 2016 · Uppdaterad

Märkligt ställe - på ett bra sätt. Har inte testat maten men menyn såg väldigt rolig ut.

1 nov 2018 · Uppdaterad

Annorlunda, originellt, galet, helt unik upplevelse, trångt, stök, rökigt, högljutt, glatt, crazy bananas.
What happens att punk royale, stays at punk royale.
Svårt att beskriva restaurangbesöket, en klassisk situation där du måste uppleva själ... Visa hela »

3 dec 2017

Här har vi en upplevelse! Man kommer in på en dimmig krog med förtäckta fönster och hög musik. Vattnet hälls upp från en vattenkanna och vi får en stor shot med vodka, sedan är det bara sträcka ut handen så kommer kocken ut och slä... Visa hela »

30 maj 2017

Det var soligt och varmt ute när vi gick in mellan två mörka skynken och kom in i lokalen på bilden.

Serveringspersonalen visade oss till vårt bord och frågade vad vi vill dricka. Inget mer än så.

Sedan började det. Helt galet. Det... Visa hela »

13 maj 2020

Bakfickan står sig väldigt starkt mot Punk Royale OG. Ännu mer partystämning men ajg föredrar ändå den mindre och mer intima lokalen framför bakfickan. Återigen precis som originalet, är prisvärdheten väldigt imponerande.

24 sep 2016 · Uppdaterad

Rökmaskiner, kandelabrar, skedar med hummer, en öl för 40 kr och blandad (men bra) musik. Jag har varit här några gånger och varje besök har varit helt unikt, men det har varit några saker jag tar med mig.

Det som knyter ihop alla besöken ä... Visa hela »

7 feb 2019

Stökigt och jäkligt bra för rätt tillfälle. Hade långväga besök av en god vän och passade på att gå hit. Helt perfekt. Maten var grym från början till slut och vi gillade hela konceptet med möjligheter att kunna välja bla... Visa hela »

5 maj 2018

Först undrar man om man verkligen har kommit rätt, sedan öppnar maten upp och glider in mellan två skynken för att mötas av ett helt rökfyllt rum. Hela kvällen va en riktig upplevelse med allt från rysk kaviar på handen till att kompisen klär... Visa hela »

16 okt 2018

Har inte så mycket mer att tillägga vad tidigare recensenter skrivit. Extremt härligt ställe som serverar riktigt god mat jämte alla sjuka påhitt. Gå dock inte hit om du vill äta dig mätt och samtidigt bara fokusera på matupplevelsen.

28 mar 2019

Ingen öl för 29:-, ingen Kenta Gustafsson i högtalarna. Ja ja, alla säger att det här är grejen men jag känner det inte i hjärtat, fam. Sjukt god mat dock.

13 aug 2019

Bara besökt en gång, men måste hit igen. Grym stämning, galen meny vad gäller kombination och upplevelse men helt klart supergott och faktiskt väldigt prisvärt med tanke på vad man får!

23 feb 2020

Alltså wow, bara wow! Länge sen jag åt så mycket gott. Var inte en enda rätt som inte överraskade. Allt var sjukt gott. Så mycket som jag aldrig skulle vågat mig på att beställa annars.

31 okt 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Detta var en fantastisk upplevelse! Helt unik, från oförskämd / avfärda servitörer, till awesome halloween gå upp med hela stället fyllt med dimma. Maten var top notch, presenteras på roliga och kreativa sätt och ett mycket rimligt pris för en så... Visa hela »

19 dec 2018

Vi bokade Otraditionell julbord för jobbet, superlyckat. Mycket imponerad av den höga kvalitén på både mat och service, vi blev väldigt mätta kunde vi konstatera :)

2 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.