Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shanti Culture Club

3,4 • 5 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

Svingott (och det kommer ifrån någon som älskar kött)! Lite dyrare än vanlig indiskt men värt det helt klart! Interiören är jättetrevlig och det går typ alltid att få bord. Typ det enda indiska ställe jag går till nuförtiden!

9 aug 2018

Ja Shanti är grymt bra och det är mest utifrån en rätt som jag sätter en femma. Jag och min snubbe har blivit som besatt av deras Paneer Tikka Masala.

Gå dit och beställ rätten bara, på lunchen finns den för bara 99 spänn vilket ä... Visa hela »

22 jul 2018

Wow! Åt deras paneer Tikka Masala och den var den godaste jag ätit någonsin. Detta är inte din vanliga kvartersindier utan dyrare men värt varenda krona. Fin inredning, ett öga för detaljer och toppmat. De har bara vegetariskt och fisk vilket hör till deras... Visa hela »

28 jan 2019

Älskar indiskt och älskar vanligtvis Shantirestaungerna men blev riktigt besviken på denna, Shanti culture club. Små portioner och ganska dyrt. Dock positivt att man kan få bord under en löningshelgen utan att ha bokat innan.

2 nov 2018

God mat men allt för små portioner för den höga prisklassen, tråkig service. Det är inte ok att lägga några skedar ris på en huvrättstallrik som kostar nästan 200:-