The Street Food Labs

4,4
9 betyg
$-$$
Restaurang med streetfood
Mexikansk restaurang
Hemsida
Instagram
The Street Food Labs
4,4
9 betyg
Hemsida
Instagram

På The Street Food Labs experimenterar man med mexikanska, asiatiska och amerikanska smaker för att skapa sin egen version av streetfood. Här serveras färgstarka bowls, burgare, burritos och annan klassisk gatumat med labbets egen twist.

Det var avsaknaden av streetfood så som de ville ha den, som fick gänget bakom The Street Food Labs att börja laborera med olika smaker och matkulturer. Resultatet blev ett urbant krypin på Kungsholmen, med neonbelysning och helkaklade väggar. Sommartid är uteserveringen en solig plats att drömma sig bort till varma bakgator och tropiska stränder på. 

På menyn mixas smaker från det mexikanska köket med influenser från Asien och Amerika. Ett koncept som man kallar ”street food Los Angeles-style”. Färgglada grönsaker och färska örter blir tillsammans med kött, fisk och vegetariskt moderna versioner av klassiker som burritos och burgare. Och glöm idén om pommes som bara en sidorätt. Här har ”loaded fries” ett eget kapitel på menyn, med toppings som marinerad högrev, picklad rödkål och jalapeñomajo. 

Du kan också besöka The Street Food Labs när du är sugen på något svalkande att sippa på. I baren finns det gott om tropiska drinkar, öl, utvalda viner samt alkoholfria alternativ.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Street Food Labs Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av The Street Food Labs

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mars 2023

Ett större hål i väggen på kungsholmen, sparsam inredning men det gör absolut inget. Allt fyller sin funktion! Personalen är supertrevlig och de märks att det brinner för de dem gör.

Vi gick ett gäng kompisar, delade på massa olika... Visa hela »

10 juni 2023

Litet mexikanskt hak i början av Sankt Eriksgatan. Uteservering men ganska blåsigt och kallt kvällstid. God mat men lite udda kryddkant på glaset på Margaritan. Koriander i det mesta vilket är en vattendelare.

14 sep. 2023

Översätt till svenska »

Had a great time and especially had an amazing schrimp tacos otherwise people were super friendly and nice

4 juli 2023

Lyckades fånga denna pärla på 4th july!
Personligt och fantastiskt gott. Ett måste besök!

8 aug. 2022

Blev riktigt imponerad av maten här, påminner mig mycket om streetfooden när jag bodde i California. Maten smakar mycket och personalen är supertrevlig. Gryck fried chicken burger!

26 okt. 2022

Underbart ställe. Fantastisk atmosfär. Rekommenderas starkt!

30 okt. 2022
11 juli 2023
17 sep. 2022