eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Njuta Spa

5,0 • 2 recensioner
Njuta Spa

Njuta Spa i Nacka Strand erbjuder exklusiva spa- och klinikbehandlingar med utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Medan andra fokuserar på kliniska behandlingsrum i minimalistisk stil, satsar Njuta på en avkopplande och gemytlig miljö för privat spabad med 'hemma hos-känsla'.

Få anläggningar erbjuder samma avskildhet som Njuta Spa. I det gröna sekelskifteshuset som inhyser anläggningen kan individen, paret eller lilla gruppen få avkoppling och en paus i vardagen. Här kan du exempelvis varva konferensen med ett privat spabesök för små och mellanstora grupper.

Privat spabad är husets ledstjärna och unika signum. Husets relaxavdelning med bastu och pool bokas alltid privat för att varje sällskap ska kunna vara helt i fred, något som är rätt unikt för en relaxavdelning i stan. Rummen har dessutom härlig havsutsikt.

Njuta Klinik erbjuder sina kunder bland annat Maya micro Peel, IPL för hårborttagning, injektionsbehandlingar med Azzalure, samt kemiska peels. Samlingsnamnet, så kallade softpeels, är numera ett naturligt alternativ till att använda kniven. Missa inte några av husets specialiteter såsom signaturbehandlingen Njuta Delight (massagebehandling med aromaterapi) och lyxig fransk hudvårdsbehandling från Karita.

Med Nacka Strands unika läge intill vattnet, och populära Restaurant J och Hotel J Nacka Strand alldeles intill, står Njuta Spa högt i kurs bland affärs- och privatresenärer.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Very good and relaxing place for Enjoying Spa

Stockholms bästa och lyxigaste spa!? I ett hus med utsiskt från varje rum över Sthlms inlopp och Djurgården får jag och mitt sällskap skräddarsydda behandlingar för att sen träffas i deras nedre våning med privat sauna, jacuzzi och njuta! Fö... Visa hela »