Idag har jag varit hemma hos en familj en bit utanför Uppsala som bor i ett fantastiskt fint nybyggt hus med utsikt över ängarna. De har blandat antikt med nytt, designklassiker med IKEA och till det en stor dos personlighet. Har du ett fint hus eller lägenhet som du skulle vilja visa upp så maila mig gärna. Kanske håller du på att renovera och vill ge dina bästa tips under tiden? Jag följer gärna er från start till färdigt resultat.

Bild: Familjens egna

Skriv en kommentar

Erika!
Jag har just blivit "ägare" (eller vad fasen säger man egentligen?) till ett förstahandskontrakt på en fin tvåa på Lidingö tillsammans med min pojkvän. Vi flyttar ihop där någon gång i höst och jag är så jävla pepp på att få göra iordning, måla och greja på riktigt. Hittills har jag bara bott hemma hos föräldrarna och nu det senaste året i andra hand. Visa hela »

Erika N.
· Svar till Kajsa

Wow! Grattis, fy vad kul! :) Förstår att du inte kan tänka på något annat nu. Men du vi kan kanske köra lite designspaning ihop någon dag, jag har massor med tips :) Skulle vara kul att följa din planering och dokumentera inför mitt projekt till hösten :) Vi kan ju höras mer om det sen när du är på gång. Om du råkar svänga inom Blekinge på din resa neråt så missa inte Brunnshallarnas lop... Visa hela »

Men ja, absolut!
Jag är ju vid facila 22 inte den som köper hela möblemang än eller glor särskilt mycket på Fladdermusenstolar men däremot är jag totalt hooked på de där mindre sakerna som lyfter allt. Så ja ja ja!
Vi kan fika, snacka New York och peta på finheter.
Min tanke är såsom jag har det nu hemma, att blanda gammalt och nytt, färgglatt och stilrent, orientaliskt och mysigt. Låter rörigt... Visa hela »

Erika N.
· Svar till Kajsa

Hej!
Jag hör av mig till dig i slutet av veckan så ser vi vad vi kan få ihop :)

Vad roligt det var att träffa dig! Tack för en jättetrevlig förmiddag :) Ska bli jättespännande att se bilderna. Hälsningar Lotta

Erika N.
· Svar till Lotta

Det samma Lotta. Superfint hus du har. Det skall bli roligt att skriva artikeln :)

Kommentera