Stolen Louis Ghost från Kartell är en favorit för många. Jag fick ett mail från en läsare som undrade om det finns något budgetalternativ om man gillar transparent. Stolen Tobias från IKEA kan kanske vara något. Den kostar 799kr istället för Ghosten som kostar runt 2650kr (finns bla på Stalands). Jag tycker Ghosten är fin att blanda med "vanliga" stolar så det är inte fel att köpa en lite då och då när man har råd och successivt byta ut sina befintliga. Ett litet varningens finger bara när det gäller plexi. Det blir lätt repigt så låt inga tonårskillar med kedja runt bakfickan (har de fortfarande det?) sitta och hänga i den..

Louis Ghost (finns i flera olika färger)

Tobias (finns även i rökfärgat)

Skriv en kommentar

helt okej för att vara Ikea men Starck regerar!

Såklart! :)

Jag var på Boolia idag och såg de rökfärgade stolarna. De var himla snygga.

Jag kan inte rå för det. Kartellstolar, och lampor, får mig att spinna som en liten katt.

Me to! :)

Starcks design är outstanding. Att jämföra med Ikea är som att jämföra diamanter med potatisar.

Erika N.
· Svar till Tess

Bra liknelse :)

Jag har haft mina Ghost stolar ett tag nu.. Och peppar peppar, men inga repor än.. Tror det är rätt resistenta mot det :-)

Du Erika. kan man få komma med ett litet önskemål.. Kan du inte skriva ett inlägg om klädförvaring i ett sovrum. min kille vill ha de där hemska stora garderoberna med spegeldörrar och jag bara vägrar.. Hur ska vi får plats med alla kläder så det ska se snyggt ut, vara enkelt och tillgä... Visa hela »

Kommentera