Idag har jag varit på NK och spanat inredning till en kund. Råkade samtidigt snubbla över några fina saker som jag själv skulle vilja ha i min lägenhet. Denna guldbronziga jordglob slår alla havsblå med hästlängder inredningsmässigt. Den har funnits i silver några år så ni som kör den silvriga linjen har ett snyggt alternativ där. Priset ligger på runt 800 kr och denna kommer från bokhandeln på inredningsplanet, NK.

På Uptown, NK, stod de här fantastiska lampfötterna för runt 1500-2500 beroende på storlek (inkl. skärm). Blir svårt all låta bli dem känner jag, ska dock spana vidare efter en ännu bättre skärm om jag slår till. Skulle vilja att den var lite tätare/mörkare och inte släppte igenom lika mycket ljus för att skapa den där loungiga, härliga känslan. Vad tycker ni?

Skriv en kommentar

Den skulle passa din stil, köp ;)

Om du inte redan varit där bör du ta dig en rejäl runda på PUBs butik House Doctor. Var där och handlade grejer till en plåtning häromdagen. HELT fantastiska grejer. Blev även kär i en del småsakerna hos Voltaire och R O O M. Liksom, inte visste jag att jag behövde en jättestor fågelbur i metall för 1250 kr. But I doooooo.

Erika N.
· Svar till kajsa

Ha ha ;) Kan tänka mig det, kul!

Snygga! Skulle gärna vilja ha en med svart skärm

Kommentera