Att shoppa inredning på nätet kan vara lite svårt eftersom man inte ser de exakta färgerna eller materialets kvalitet. Jag tycker oftast att det kan se helt ok ut på bild men när man sedan packar upp det kan det kännas billigt och syntetiskt och åker på retur direkt. Det är dock många fördelar, man slipper springa benen av sig och kan lät få ett helhetsintryck av tex hur ett gäng kuddar passar ihop. Jag har tagit en djupdykning online hos HM Home och Zara Home och plockat ut en kombination av färgnyanser och strukturer som skulle bilda en fin enhet. Jag har inte sett alla på riktigt. Kan dock gå i god för att överkastet är grymt, påminner lite om mitt fantastiska från Dis Inredning.

Klicka på bilden för att se den större.

Skriv en kommentar

Hur står sig överkastet jämfört med ditt från DIS? Har kollat på det på dis och det är verkligen jättefint, men känner att det är lite väl mycket pengar på ett överkast.

tack för en riktigt bra blogg

Erika N.
· Svar till Anonym

Det på DIS är ju finare men om man känner att man vill få lite av samam känsla så tycker jag att man kan använda sig av HM´s. Man får tänka lite extra på kuddar och annat så att det lyfter överkastet en nivå så ska det inte vara några problem. Kul att du gillar bloggen :)

Jag kikade på H&M Homes höstkatalog igår hemma hos stylisten jag jobbat med nu i ett par dagar och jag gillade verkligen en del av grejerna. Tänker aldrig på H&M Home som ett ställe att handla inredningsgrejer men nu är jag lite sugen ändå. Även om jag total tänker ignorera ordet höst i flera månader..

Erika N.
· Svar till kajsa

Kul, låter spännande! :)

Kommentera