Om man gillar amerikansk inredning är Nate Berkus en bra inspirationskälla. Han inreder våningar över hela Manhattan och företaget säljer även produkter som hjälper till att skapa hans speciella stil. Kanske inte så förvånande att det är mycket guld inblandat när det gäller USA. Jag gillar att man lätt kan plocka in hans stil och försvenska den om man tycker att det blir för mycket av det goda. På bilden nedan skulle man kunna byta soffbordet till ett i mörkt trä och byta ut guldramen ovanför spisen till en mer diskret. Att hänga upp en taklampa i textil, tex en rund från Watt och Veke, skulle göra inredningen mer inbjudande för hemmamys. Vad tycker ni om Nate och hans inredningar?

Skärmdump på en av Nates inredningar, samt produkter från hans sortiment.

Nates bok Home Rules som jag funderar starkt på att klicka hem från Amazon.com

Skriv en kommentar

Min syster bor i New York och brukar prata om hans stil, börjar ge med mig! Det är snyggt om man for lov att mixa upp den med "försvenskade prylar"! Tack för en bra blogg!

Erika N.
· Svar till Kathrin

Å vad roligt för din syster! :)Ja vi svenskar kan behöva blanda lite så det blir lite mer "light". Och tack för att du läser min blogg!


"Home Rules" har en prominent plats i bokhyllan här hemma - riktigt bra bok, så köp!!

Kul, ska jag genast göra :) Kram

Vet du om man kan få tag i hans design i Sverige? Har försökt hitta webbshoppar i USA som fraktar till Sverige, men utan lycka.

Mvh Helena Benedicks

Kommentera