Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Grand Central by Scandic

4,0 • 1 recension
Grand Central by Scandic

Mat, drinkar, dj:s och fikapauser. I anslutning till signaturhotellet Hotell Grand Central by Scandic i korsningen Kungsgatan och Vasagatan samsas många nöjen under samma tak. Här hittar du restaurang, barer och café med skön atmosfär och något för varje besökare – stockholmare som turist.

Teaterbrasseriet
Med sitt centrala läge fungerar hotellrestaurangen som en social mötesplats för affärsfolk, turister och stockholmare som vill mötas över en lunch, middag eller drink i urban, internationell miljö. Under helgen kan man ta igen sig över lite barmat och en cocktail. Den ljusa lokalen är inredd med inspiration från sydeuropeisk stil, med mönstrade golv, lädersitsar och vitt kakel. Här serveras klassisk, svensk mat i modern tappning, men också rätter inspirerade av världens alla hörn. Bland annat hittar du kycklingdumplings, bakad röding och toast skagen på menyn. På vardagar serveras lunchbuffé med kött, fisk och vegetariska alternativ samt salladsbuffé.

Acoustic Bar
En trappa upp från restaurangen huserar den stiliga cocktailbaren med art deco-känsla och dj-kvällar flera dagar i veckan. Här kan man köra en afterwork och dricka drinkar från en cocktailmeny som uppdateras med jämna mellanrum. Kombinera med något från den franskinspirerade barmenyn om du känner dig småhungrig.

Caféet
Frukost, kaffe, fikapaus från shoppingen eller en tidig afterwork. I det ljusa caféet vid hotellets entré kan man varva ner under hela dagen, mötas upp eller ta en arbetsfika med laptop. Här erbjuds allt från müsli och ekologiskt kaffe till vin och öl. På väggarna hänger även bilder från hotellets aktuella fotoutställningar.

Se även Vasateatern

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gillar Teaterbrasseriet! Fin lokal, utmärkt service och riktigt god mat. Även övervåningen Acoustic är nice med djs och allmänt bra stämning.