Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pizza Posto

5,0
1 recension
Redigera Pizza Posto
Pizza Posto

Älskar du Meno Males napolitanska finpizzor, då ska du även besöka systerkonceptet inne i K25 på Kungsgatan. Här serveras samma typ av pizza, men i lite enklare tappning.

Meno Male blev snabbt kända i Stockholm för sitt napolitanska pizzahantverk och det dröjde inte länge innan de hade tre olika filialer i stan. Våren 2019 slog ägarna även upp dörrarna till det lite mer budgetvänliga pizzastället Pizza Posto i K25 mitt i city. Här görs pizzorna på samma sätt som på Meno Male, men med lite enklare råvaror vilket gör att priset är något lägre. Hantverket är dock detsamma – pizzorna bakas i en handbyggd stenugn i 450 grader och degen görs på tipo-00 mjöl, precis som i Italien.

Menyn innehåller ett gäng olika vedugnspizzor, såsom margherita och lite mer avancerade varianter av kända klassiker. Även veganpizza serveras. Eller vad sägs om en söt pizza med Nutella? Bortsett från just pizza kan man hitta ett par olika sallader på menyn, och det går även att kombinera sin mat med en öl eller ett glas vin om man känner för det. Och varför inte avrunda med en espresso. Slå dig ner och ät i den moderna mathallen eller ta din pizza som takeaway.

Användarbilder på Pizza Posto Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jun 2019

Finns Pizza och så sen Pizza.... bästa i stan!