Nana Omakase

4,8
4 betyg
Redigera Nana Omakase

Nana Omakase på Västmannagatan är en lekfull nordisk restaurang med japanska influenser som bjuder på klassisk lyx. Hit kommer du bland annat för en middag vid chef's table.

Användarbilder på Nana Omakase Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nana Omakase av Adam L.
  • Bild från Nana Omakase av Adam L.
  • Bild från Nana Omakase av Adam L.
  • Bild från Nana Omakase av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2023

En Stockholms-pärla få känner till. Framför allt verkar Michelin-gubbarna missat detta lilla hål i väggen, som har plats för ca 7 personer. Här står exklusivitet i fokus. Man äter wagyu, sashimi, caviar, tryffel, foie gras och andra delikatesser. Visa hela »

13 dec 2022

Har länge velat besöka Nana Omakase och i fredags var det dags. Hade höga förväntningar redan innan och dom överträffades. Otrolig mat och och dryckesupplevelse från början till slut.
Liten restaurang med få sittplatser. Man sitter i baren och... Visa hela »

13 feb 2021

Serverar råvaror och viner av yttersta klass som man förstår utan att ha konstlat till det. Extremt gott helt enkelt.

20 apr 2021

Ett lite annorlunda koncept som definitivt föll mig i smaken. Uppläggningarna kan filas på och någon rätt kändes möjligtvis lite för simpel i smakerna men allt som allt var maten super. Jag och mitt sällskap passade på att ta det stora vinpaket (t... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 apr 2019

Allt är fantastiskt här, servicen, maten, lokalen, fantasin, stämningen och att det är en one man show som tagit in häftig och rå inspiration från Japan! Hit kommer jag återkomma varenda månad!