Att bada

Jag älskar verkligen att bada. Det är bad som ger mig energi, minskar smärtan som annars strålar i ryggen och jag är exakt i nuet. Hela vintern har jag badat 3-4 gånger i veckan och det är också i år som resten av Stockholm upptäckt badandet. Vissa helger har det varit kö på "min" brygga i Sicklasjön men nu när isen inte längre lockar till coola bilder får jag ha badet för mig själv. Jag älskar det!

Jag har också via badet fått otroliga kvinnomöten. Vi införde AW-bad på fredagar för någon månad sen och där känner jag livet i mig. Vi pratar om allt mellan himmel och jord och jag känner att jag kan ventilera raseriet som ofta river inom mig med tanke på hur samhället väljer att behandla kvinnor. Jag kommer därifrån mindre kluven och stärkt av klokheter som sagts med ett glas bubbel/vin/te i handen med vattnets kyla fortfarande i kroppen.

Följ med och bada du också!

Skriv en kommentar

Want to understand the world of sports betting but don't know where to start? Check out justicereskill.com/ ! A wealth of information about sports betting awaits you here. Learn all the nuances before you start and find out where to place the best bets. Competently selected information that will tell you everything in detail will definitely be more useful than anything else. You can also learn about the available deposits that bookmakers offer!

Kommentera