Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Den ultimata sommardesserten

Bebisvänlig restaurang + finlunch - går det att kombinera?

Självklart! Det är snarare så att i den lite högra prislappen är det mer barnvänligt och omhändertagande än på exempelvis Mr French, no offense Frenchie.

Jag har ett samarbete med BokaBord på Instagram och det är en smart app om du är som jag - lite lat, men ändå vill ha ett bord på en riktigt bra restaurang en specifik tid. Smart app, ladda ner den tycker jag.

Med hjälp av BokaBord-appen valde jag och kärleken Bobergs Matsal för en senare lunch ihop. Vi hade en vision av att lugnt skåla i champagne, äta god mat och titta in i varandras ögon och minnas varför vi älskar varandra. Bebis hade som vision att bajsa ner sig själv fullständigt, amma mer än vanligt och sen vara otröstlig fram till desserten. Gissa vems vision som vann... Tur att både mat och dryck var kanonbra och bebisen är söt. Vi kom ihåg kärleken ändå. Plus för sjysst amningsrum på NK,

Jag åt en svensk mozzarella med rökt (?) grädde och sparris till förrätt och maken skagentoast. Inget speciellt men gott. Varmrätten däremot var riktigt god med friterad ägg, nässlor, sparris och majjo. Ser ni också hur fantastiskt vacker den är, wow.

Maken åt en vacker och god blodpudding med äpple, lingon, rökt sidfläsk, örter och skirat smör. Bra smak men kanske mer åt olja än smörhållet så det var trist.

Håll i er, nu kommer den! Försommarens mest ultimata dessert: vaniljbavaroise med jordgubbar, maräng och glass stående på en tunn skiva av vit choklad. Vilken rätt, vilken smakexplosion. Wow! Vi blev som besatta, vilken dessert!

Den fick glasrabarbern - som skulle kunnat vara stjärna, att blekna helt och kännas dålig. Sorgligt men sant.

Tyvärf finns inte desserten kvar på menyn men utöva påtryckningar ni också, den behöver ätas av fler.

vi hade en härlig lunch och rullade sen ut. Boka bord och besök Bobergs Matsal snart. Låt oss avsluta med ännu en bild på deömdesserten.

Skriv en kommentar

Linn W.

Det här ser HELT fantastiskt ut! Och Bobergs matsal är så vacker.

Kommentera