Jag gick och blev en mammabloggare

Håll i hatten, här gick jag visst och blev mammabloggare. Smaka på det ordet, visst låter det härligt!?

Det är alltså jag som är Agnes och som kommer dela med mig av mitt mammaliv här och nu i Stockholm. Jag gör alltså återkomst som bloggare 10 år sedan jag slutade med det sist, då handlade det om träning, nu om barn - tidens gång. Skulle du googla Stockholmandme så ser du att jag gjorde ett litet försök i vintras men det blev bara knäppt, jag skulle leka matbloggare när jag numera har alldeles för mycket barn och bebis för att vara enbart det så fick skrivkramp efter TVÅ inlägg.

Vad kan du då förvänta dig av mig? Jag tror egentligen inte på att skapa för stora förväntningar och jag vet knappt var vi kommer landa här på sidan. Det jag lovar är att du kommer stöta på mina barn; Mr Baby Jacques som är 3 månader och världens bästa Miriam som är 7 år. Du kommer också stöta på min man Stefan som är livsnjutare, sjusovare och sommelier. Jag älskar mat och restauranger i Stockholm och den passionen kommer få vara med här. Självklart kommer jag dela lite recept som jag lever för men min matlagning och bakning handlar mer om att spara tid och äta gott än snitsiga recept på råvaror du aldrig hört om. Likaså får mitt vurmande för bubbelvin i alla dess former lite plats, livet är för kort för att inte dricka bubbelvin så ofta en kan!

Jag tror också en hel del kommer handla om hur folk beter sig i olika situationer, en kan upptäcka mycket om människor bara genom att se hur de reagerar i närheten av en vagn.

För att avsluta eller för att börja den här sidan; det finns väl inte en enda mammablogg värd sitt namn utan förlossningsberättelser. Spänningen stiger, nu vet du vad nästa inlägg kommer handla om.

Är du med? Toppen, let’s do this!

MiriamMina killar

Skriv en kommentar

Katarina D.

Hello darling,
sjukt spännande att du är i bloggvärlden
heja dig
pöss

Agnes L.
· Svar till Katarina D.

Åh finaste, tack. Det är liksom lite pirrigt tycker jag.

Kommentera