Surfers i Humlan - sommaren 2018 blev plötsligt ännu bättre

Det gäller att ha matälskande vänner och har du turen att ha matälskande vänner med bebisar så är lyckan gjord! Livet är nämligen mat och bebisar på restaurang behöver inte vara livets undergång som vissa tror.

Häromveckan mötte jag upp min nyfunna vän Daniella och hennes bebis Milo på Surfers sommarsatsning i Humlan. Daniella är en riktig restaurang-person som både jobbat på stjärnkrog, skriver krönikor för Gourmet, släppt en barnbok om pizza och har en riktigt bra podd.

Gillar du Surfers är det givet att gå dit och gillar du det inte vet jag inte ens vem du är. Så bra är det. Här hittar du godsaker som rättikssallad, friterad aubergine och räkbollar som du sköljer ner med rabarbellini och kallt vitt vin. Det mesta går att göra vegetariskt och är utmärkt i menyn.

Vi pratade en del om just bebisar på restaurang och att det handlar om att välja rätt ställen. Det är inte din rättighet med bebis att kunna gå överallt eftersom alla andra som går på restaurang också vill ha en bra upplevelse. Det finns dock ett stort MEN och med det menas att väljer du rätt ställen, kanske tidigare på kvällen och ställen som i sig är lite högljudda utan att vara som Kallis under Stockholmsveckan kommer det vara cool.

Surfers i Humlan är verkligen den typen av ställe om du kommer tidigt, vi var där vid öppning runt 14:30 och fick bästa bordet utifrån barnvagnsperspektivet. Skulle ni vilja ha fler tips till ställen som passar med små bebisar? Jag är snart proffs.

Kom att tänka på att jag skulle vilja utveckla meningen med folk som anser sig ha sjuka rättigheter när de barnvagn men det är ett eget kapitel jag måste formulera lite bättre för mig själv. Just nu skulle jag låta som en ”kvinnor som rullar barnvagnshatare” och jag är ju själv en sån, dilemma...

Skriv en kommentar

JA fler tips! Var tex på afternoon tea på Diplomat häromdagen - de avskyr barnvagnar. Eller så avskyr de bara folk, generellt, var svårt att avgöra. (Ok de var inte aggressiva, jag överdriver, men servicen vara minusdricksvänlig)

Älskar mat. Älskar mitt barn, men han är i en barnvagn och han är inte alltid tyst. För det mesta, men man vet ju liksom aldrig.
Han måste dessutom alltid följa med eftersom ja... Visa hela »

Agnes L.
· Svar till Anna

Hurra Anna! Tack för inspel. Då ska jag gnugga geniknölarna och skapa fler inlägg om bebisvänliga restauranger.
Och jag håller med, mat är livet och bebisar är underbara. Mellantimmarna borde vara en guldgruva om en får in matälskande mammor med barnvagnar. :-)

Kommentera