Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Malmö kallade - vi svarade

Sommaren 2018 har varit en helt annorlunda sommar på många sätt. Det var sommaren då hela Sverige plötsligt förstod att klimatförändringarna redan var här och även den mest inbitna grillaren av manligt kön började prata om vegetarisk mat och om att rösta för miljön. Inte en dag för tidigt om du frågar mig och jag håller på att fila på ett ”smäll på käften”-inlägg om just det absurda i att så få bryr sig.

Det var också sommaren jag och maken valde att vara lediga tillsammans i tre hela månader. Ren och skär lyx och inte alls lika mycket tjafs en skulle kunna tro. Om du kan göra detsamma rekommenderar jag det varmt. Som vuxen är det svårt att vara ledig så använd föräldraledigheten. Vi har hängt mycket på svärmors lantställe i Årsta Havsbad men även i Grisslehamn, Västerås, Skellefteå och en kall sväng till Portugal.

För några dagar sedan kom jag på att jag nästintill lovat dottern ett besök på Sommarlovsinspelningen i Malmö så det var bara till att boka Snälltåget och Scandic och åka ner.

Vi har det underbart trots riktigt dåligt väder. Tänker nog att jag ska göra en miniguide till Malmö anpassat för dig med barn men först ska vi smälta kvällens tapas-middag, MUMS!

Skriv en kommentar

Låter som ni haft en riktigt fin sommar, och klart Malmö levererar. Men så är jag ju part i målet så klart, som Malmöbo sedan många herrans år. :-)

Tapas på La Roche månne? Tycker mig känna igen porslinet. Gott gott!

Agnes L.
· Svar till Helena Roth

Ja men absolut! Malmö är verkligen en helt underbar stad.
Och ja, La Roche. Sjukt bra spottat! :-)

Ida B.

Åh vad härligt med en tripp till Malmö! Ser fram emot guiden och recensioner ūüėÉ

Agnes L.
· Svar till Ida B.

Det kommer! Heja heja Malmö.

Kommentera