Jacques Edvin Ture

Så var den lilla underbara pojk-bebisen döpt. Han som nu är så självklar i våra liv, som om han alltid varit en del av den här familjen. Och samtidigt har han varit här en sån kort stund, tycker verkligen det är fantastiskt att jag numera har två barn. Och det tillsammans med min stora kärlek, wow!

Jacques var bedårande i sin frack-body (som jag hittade på Cubus igår) och ärvda byxor med glitter-revärer. Symboliken med att det var vårt andra dop fick vara att Miriam hade på sig klänningen jag hade när vi döpte henne.

Vi var ca 60 personer på Kråkberget efter dopet och till fika var det räddat fika - fika som egentligen skulle ha kastats eller gjorts kakor av, och frysta godsaker från Picard. Om jag får tipsa om något så är det just det: släpp prestigen ibland, vi hade varken tid eller ork att baka eget och vårt fika var nog det godaste på länge.

Vi hade bett våra gäster om att donera till välgörenhet i Jacques namn och jag är verkligen tagen av hur många som kom och hur många barn i världen som tack vare våra generösa gäster kommer få det lite bättre.

Nu sova. Kram

Skriv en kommentar