Människor som blir tråkiga när de får barn

I lördags var jag på Les Mills Live - ett träningskonvent signerat Les Mills som ligger bakom träningsprogrammen BodyPump, BodyBalance, RPM och Grit för att nämna några. Som tidigare år höll det till i Globen och det var slutsålt med nästan 5000 människor på plats. Otroligt häftig känsla med tusentals människor som gör samma rörelser.

Jag ÄLSKAR träningsevent och hade köpt biljett i god tid men med allt som pågår i livet som bebis, nytt jobb och nomadlivet i sommar hade jag glömt höra mig för om vilka som skulle dit. Väl där stöter jag bara på tre personer jag känner: min svågers syster från Sundsvall, en tjej som numera jobbar på Les Mills och en kille som jobbar som fotograf. HELT SJUKT! Jag var alltså ensam i en folksamling på 5000 personer. Känn dig inte ledsen för min skull, jag gjorde mitt men ändå. Knasigt.

jag började fundera på varför det var så och kom fram till:

- De flesta har fått barn

eller

- Leder inte längre klasser.

En kan ju inte påverka de som inte håller klasser men att anledningen är att de fått barn låter så himla hemskt men det är sant. Vissa människor blir rent ut sagt tråkigare än någonsin. Jag har ju haft barn ”hela tiden” eller i vart fall längre än mina kompisar är som jag alltid har varit. Klart jag fortfarande vill utmanas och inspireras. Läs nu inte att det är samma sak som att slå runt varje helg och krypa hem runt 05:30 för att sedan vila sig i form. Livet med barn är annorlunda.

Om du har barn: är du en tråkig förälder? Om du inte har barn: hur vill du bli som förälder?

Jag vet att jag generaliserar men blir så trött på de som känner att få barn är slutet, då kan en inte resa, upptäcka och ha roligt utan då börjar allvaret. LAMT! Lev nu.

Skriv en kommentar

Ida B.

Jag ska satsa på att blir en mamma som hittar på väldigt mycket tillsammans med mina barn! Utan att det måste hända något hela tiden. Kan tänka mig att det är en svår balans (för mig som inte har barn är det inte så lätt att veta) men jag tror inte att barn mår dåligt över att vara själv med en förälder eller ha barnvakt ibland. Herregud, sova hos mig kusin var det roligaste som fanns när... Visa hela »

Kommentera