Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Dop i Sundsvall

Förra helgen var knäpp, först en uppslitande begravning i Skellefteå och sen dop i Sundsvall. Det var också i Sundsvall jag på riktigt kände att hösten är här. Flammande färger och en klar himmel, jag älskar hösten om jag är rätt klädd för den.

Först tvingade jag mamma att fota mig och sen maken, jag är generellt dålig att ta bilder på mig själv nu när jag är större än vanligt men jag måste sluta tänka på det. Vill ju fortfarande kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde trots mjukheten. Stefan fångade solnedgången, mys!

På tal om mjukheten så har jag tagit hjälp med ett kostschema sen ett par veckor tillbaka och trots att jag vet att det kommer ta tid har jag redan sett resultat, det känns riktigt bra.

Kostachemat gör att jag valde att inte fika en mss godsaker på dopfikat, synd på ett sätt eftersom min syster är en fena på att baka men resultatet känns viktigare än en bulle eller två. Tänker dock fresta er. Jag vet att ni gillar bullar och snart äter jag det igen också!

Ser ni vad bedårande? Och gott, det vet jag av tidigare erfarenhet.

Kostschemat fick sig en pizza på kvällen dock, helt okej det också. Pizza är ändå livet!

Klockan har rasslat iväg igen! Sov gott!

Skriv en kommentar