Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Sluta fråga tjejer om de är gravida!

Jag är så arg! Varje dag reser sig någon upp för mig i kollektivtrafiken eller frågar om jag är gravid. Jag vill inte bli påmind VARJE dag om jag tydligen numera är en tjockis. Fan alltså.

Varför är det en generell fråga som alla tydligen kan ställa? Är det ens en generell fråga eller är det bara jag som får den? Jag vill på riktigt veta om andra kvinnor som vet med sig att midjemåttet inte är 70cm längre har samma problem.

När det gäller mig själv har jag en teori och det är att jag inte ser knubbig ut i ansiktet utan fortfarande har rätt smala drag (inte när jag ler) så när folk ser min kropp förutsätter de iskallt att jag är gravid. Svaret är alltså NEJ, jag är inte gravid.

Vanligtvis kan jag hantera sånt och jag har ju valt att se ut så här, har både det jobbet jag har, intresset för mat och goda drycker + sover för lite. Det är inte synd om mig men idag kom alla känslor på en gång. Jag grät när jag var hos min PT, fick tårar i ögonen när jag berättade om när jag grät och var på väg att snörvla till en gång till men sen kunde min intellektuella sida ta över igen. Nu är jag bara arg.

Jag ser mig inte som ett offer men med min historia av trasigt kroppshat är det inte direkt upplyftande att bli påmind gång på gång att numera ser jag faktiskt ut på ett sätt som jag hade förfasat mig över i yngre dagar. Ung och dum ni vet. Nu är jag gammal och bitter.

Det enda positiva med det här var ändå att min skrivkramp släppte, om så bara för ett ilsket inlägg. Hörs snart. ❀

 

Skriv en kommentar

Linn W.

Usch ❀ SKRATTA åt dem, det, samhället.

Katarina D.

Säg att du har laktosmage och IBS och om du sätter dig så kommer du prutta. Då lär de bli obekväma och förhoppningsvis lära sig att hålla tyst i framtiden
Och nu en cheesy quote:
I may not be perfect but parts of me are pretty awesome!
Pöss

Agnes L.
· Svar till Katarina D.

HAHAHAHAHAHAHA, ska börja säga det. :-)
Puss

Ida B.

Så himla trött på att alltid få det som svar när man man är trött, hungrig, sötsugen eller inte på topp. Det räcker nästan med att nysa! "Du är säkert gravid" HÅLL KÄFTEN!
Tänk 10 gånger till innan du frågar, vad har du egentligen men någons gravidplaner att göra? För vissa kan det vara en hjärtskärande fråga.

Men med det sagt så sluta in... Visa hela »

Agnes L.
· Svar till Ida B.

Jag vet, till slut blir en trött. Riktigt riktigt trött.

Annelie V.

Mycket dumstrutar där ute! De är olyckliga och det är inte DU.

Agnes L.
· Svar till Annelie V.

Gullis! Sant.

Kommentera