Hur mycket bryr du dig om vad andra tycker?

Det är en intressant fråga som jag trodde handlade om mognad och ålder. Jag märkte att så var det inte för mig förra året. Jag trodde jag hade växt ifrån känslan av fomo men så var det inte. Det bjöds in till en händelse som jag hade velat vara med på och det sticker fortfarande lite att jag inte var det.

Men annars känner jag mig faktiskt rätt lugn med min fomo. Snarare så att jag känner tvärtom. Alltså fy fan vad skönt att jag inte behöver det där. Inte behöva anstränga mig, synas, vara där det händer eller få inbjudningar till grejer som låter roligt men som också innebär en massa jobb under tiden.

Jag har helt tappat stinget till vad som sker i stan. Eller snarare så är det så jag uppfattas utifrån numera. Och det är skönt, så mycket lugnare. Jag är bara jag, inget annat.

Missförstå mig rätt nu. Jag håller mig fortfarande väldigt uppdaterad med nya restauranger, cafeer och barer men det är bara ett eget intresse. Och en service till nära och kära som fortfarande frågar om var dom ska gå. Jag blir lika glad varje gång och gör lika grundlig research som när jag jobbade med att ha koll på sånt. Det är fantastiskt!

Så nu undrar jag: Hur mycket bryr du dig om vad andra tycker? Och viktigare - vad är det folk frågar dig om? På vilket sätt är du bäst? Hoppas du vet det. Du förtjänar att vara bäst.

Skriv en kommentar

Hello! Today I want to tell you about my pleasant experience with cheappaperwriting.com/programming-assignment-help/ . I was looking for a reliable service to write my research paper and they turned out to be the perfect option. The writers helped me to create a research paper according to all requirements and deadlines. I am particularly grateful for their attention to detail and ability to translate my ideas into text.

Kommentera