Sommarfrukost på Kaffebar och stenhårda bröst

Jag har lyckats matcha in en riktigt hetsig vecka. Vet inte riktigt hur det gick till men kommer vara inne i stan fyra dagar på rad. Pust och stön för en halvlökig morsa som bara vill skrota runt i landet-kläder och laga mat.

Nu överdrev jag så klart eftersom jag åker in för både spännande, nödvändiga och bra saker. Från utvecklande luncher, läkarbesök till samarbetsfrukostar, vaxning och pyssel. Gjorde också ett försök till att hitta Sverige-tröjor till hela familjen men fanns bara till dottern eftersom jag inte vill betala en miljon. Vi får se om jag hittar några idag.

Samarbetsfrukosten igår tillsammans med John och Gustav från BokaBord avnjöts på Kaffebar på Bysis. Det är verkligen en fikaidyll på sommaren med riktigt bra kaffe och godsaker från Valhallabageriet. Det är mycket spännande på G med samarbetet och jag känner mig stolt över att samarbeta med en tjänst jag själv tycker är klockren! Ponera att du vill äta middag kl 18.30 på lördag och vill veta exakt vilka som har bord, då använder du BokaBord. De har bara bra ställen så du slipper scrolla igenom trötta turistfällor.

Se så somrigt och ej tillrättalagt det ser ut, precis som det ska vara. Min havrelatte och smörgås var exakt det jag behövde. Gick ifrån mötet med ett stort leende på läpparna. Visserligen hungrig direkt men en får vara glad för det lilla.

Stenhårda bomber

Något en ammande kvinna brukar vara bra på att planera är när bebis ska äta och annars ha med sig en bröstpump. Jag är totalt värdelös på det och mina bröst förvandlades till två hårda enorma bollar ju längre tiden gick i stan igår. Nu när jag skriver detta så har jag gjort det igen. Jag är i stan och mina bröst börjar redan stelna till och värka. Det blir till att gå in och handpumpa på en toalett. Det är så glamoröst att vara Agnes.

Jag brukar också lyckas med bedriften glömma bröstinlägg så de börjar läcka igenom tröjan. Du hör ju, livet alltså. Det går inte att låtsas leva flashigt utan det är högt och lågt.

Jag lämnar er med den här bilden på näthinnan, det är sommar i stan och även tistlar kam vara vackra.

Skriv en kommentar

Vilken fiffig app! Den kommer jag definitivt att testa. Precis vad som behövts utan att man tänkt på det.

Härlig frukost det annars såg ut som. Bysistorget är verkligen fint nu för tiden. :)

Agnes L.
· Svar till Elisa

Ja, kul att du hittar den via mig!
Jag är i grunden lat men vill äta bra mat så för mig är det toppen både med samarbetet och att appen är så lätt. :-)

Haha fnissar gällande det med amningen ;). Jag var lika hade dålig koll som bara den :-p

Agnes L.
· Svar till www.saramadeleine.se

Väldigt skönt att höra! Jag kan liksom inte planera och tänka. :-)

Kommentera