Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Truecaller blir huvudsponsor till AIK - ÄNTLIGEN kan jobbet börja

Äntligen är det officiellt att Truecaller går in som huvudsponsor till AIK Fotboll från 2023!

Jag har jobbat med att få till det här samarbetet sedan förra sommaren och tillsammans med mina kära kollegor blev det äntligen verklighet.

Att gå ut med nyheten är första steget. Det är nu vi äntligen kan börja jobba, det känns skönt!

Jag kommer så klart dela mer om det. Men just nu måste jag fokusera på resten av uppgifterna så jag kan ta en välförtjänt semester om några veckor.

Skriv en kommentar

Fredrik J.

Kul! Fel lag dock 👀

Detta är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och graviditetsarbetet han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma igen och jag testades gravid i morse... Visa hela »

Kommentera