Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Ångesten över valet

Bilden ljuger - så där lugn känner jag mig inte alls idag. Istället har jag vänt och vridit på mig hela natten. Kan det här valet innebära att det så länga undanskuffade SD - med sin skeva syn på människors värde, kommer vara drivande i Sverige?

Alldeles för länge tryckte vi bort dom i den offentliga politiken medan dom blev bättre och bättre på att driva sina frågor online. Ser vi till deras riktade digitala marknadsföring ligger dom många år före dom flesta andra partier. Eftersom ingen ville jobba tillsammans med dom var dom tvungen att hitta nya vägar. Det gjorde dom. Och dom är fortfarande lika sluga. Det finns ingenting som lämnas åt slumpen. Förutom att person efter person ertappas med att vara aktiv i rasistiska och nazistiska rörelser. Dom avgår men det är knappt någon som höjer på ögonbrynen. Dom ska vara idioter, så då godtar vi det.

Jag har inte mer att säga mer än det är ett obehagligt vägskäl vi kommit till.

Skriv en kommentar